menu

Care for Talent

Care for Talent heeft hart voor meerdere sectoren maar vooral en zeker juist nu voor de zorg én voor (zorg)talent. ‘Talent’ is bij ons een breed begrip en slaat op zowel pas afgestudeerden en jonge professionals als herintreders of senior professionals die toe zijn aan een nieuwe werkomgeving. Wij zijn dé Euregionale specialist in grensoverschrijdende personeelsbemiddeling.  Voor onder andere de gezondheidszorg en ouderenzorg werven wij zorgtalent in België en Duitsland voor de Nederlands-Limburgse markt. Het slechten van die barrières heeft voordelen voor zowel werkgevers als medewerkers.

Maak kennis met de unieke voordelen van Care for Talent voor u als opdrachtgever of jou als kandidaat.

recruitment in België en Duitsland
kandidaten selecteren voor de zorgsector

Voor opdrachtgevers op zoek naar talent

Bent u op zoek naar een helpende, verzorgende IG, verpleegkundige (mbo/hbo) of misschien wel een totaal ander profiel? Wij kunnen putten uit een grote talentenpool van medewerkers op diverse niveaus van over de grens, in de Euregio. Gespecialiseerd in grensarbeid, spreken wij letterlijk en figuurlijk de taal van onze kandidaten. Als opdrachtgever profiteert u van onze kennis van de (zorg)sector, arbeidsmarkt én van alle aspecten die komen kijken bij grensarbeid. Zo kunnen wij behalve de werving en selectie ook de onboarding van nieuwe medewerkers voor onze rekening nemen en hen wegwijs maken in de wet- en regelgeving omtrent werken in Nederland.

Voor talentvolle kandidaten

Al is de fysieke afstand maar een paar kilometer, werken over de grens is vaak een hele stap. Dat begrijpen wij als geen ander. Je krijgt te maken met cultuurverschillen en de taalbarrière. En hoe zit het met het betalen van belasting en je sociale zekerheden? Wees gerust. Wij zorgen er persoonlijk voor dat alles glashelder en goed geregeld voor je is. Dan wordt een baan in Nederland al snel heel aantrekkelijk. Wist je bijvoorbeeld dat de arbeidsvoorwaarden in Nederland een stuk aantrekkelijker kunnen zijn dan in België en Duitsland? En dat er volop parttimefuncties zijn? Een uitkomst als je kinderen hebt of een baan in loondienst wilt combineren met een eigen bedrijf.

De belangrijkste voordelen van werken in Nederland:

  • aantrekkelijk salaris
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. reiskostenvergoeding, vakantiegeld)
  • veel mogelijkheden tot parttime werken
  • mogelijk fiscale voordelen
  • relatief lage premie zorgverzekering (mogelijk korting door collectieve zorgverzekering)
  • opleidings-, ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • soepele hiërarchische verhoudingen
  • veel vrijheid en zelfstandigheid in het werk
  • ervaring in het buitenland staat goed op je cv

Klinkt aantrekkelijk, niet? Kijk eens in ons vacatureaanbod en Inschrijven als kandidaat, en zet de eerste stap op weg naar jouw droombaan. Heb je vragen over bijvoorbeeld jouw persoonlijke situatie als grensarbeider? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.